Благодійний фонд «Тримай мою руку» долучився до організації святкування Нового року для пенсіонерів

Благодійний фонд «Тримай мою руку» долучився до організації святкування Нового року для пенсіонерів

Україна воює не лише проти окупантів, Україна воює і за те, якою країною хоче стати. Морально зріле суспільство повинно дбати про найвразливіших, повинно робити все, аби жодна людина не залишилась на самоті зі своїми проблемами, не була покинута і забута.

Про це розповів засновник благодійного фонду «Тримай мою руку» Олександр Колесніков під час святкування Нового року в Шевченківському територіальному центрі соціальної служби у Києві. Захід організували для самотніх людей літнього віку. Благодійний фонд «Тримай мою руку» виступив співорганізатором.

«Ми зустрічаємось сьогодні напередодні свят і хотілося б побажати, щоб вони у вас дійсно були. Щоб ніякі ракети і дрони, ніякі вимкнення електроенергії не вкрали у вас святкового настрою. Адже свята дуже важливі, важливо надіятись на  краще, загадувати бажання і вірити в добро! Важливо навіть в найтемніші часи бачити світло!», – говорить Олександр Колесніков.

За його словами, цей рік став справжнім випробуванням для кожного українця. Він приніс багато болю, сліз, втрат, багато переживань. Але він і зробив українців сильнішими.

«Наші військові показують таку хоробрість і мужність, що ними захоплюється весь світ. Наші енергетики і комунальники роблять неможливе, в надскладних умовах повертаючи в наші домівки світло, воду і тепло. Вороги думали, що вони зможуть нас налякати танками і ракетами. Думали, що вони зламають наш опір, забравши у нас звичне життя. Але ми довели, що наша віра у свою державу, наша віра у наші збройні сили, наша взаємодопомога робить нас незламними», – наголосив Олександр Колесніков.

Він підкреслив, що сьогодні вся країна працює на перемогу.

«Хтось залишив роботу  і пішов захищати нас з вами, хтось везе на передову необхідні речі, хтось пече пиріжки для військових, хтось виготовляє окопні свічки, хтось перераховує гроші на допомогу. Благодійний фонд «Тримай мою руку» вважає, що в цей тяжкий час важливо також не забувати і людей, які змушені переживати війну наодинці. Ми ставимо собі за ціль допомагати тим, про кого більше нікому подбати – самотнім пенсіонерам», – говорить Олександр Колесніков.

Він зауважив, що благодійний фонд намагається забезпечити самотніх літніх людей, принаймні, найнеобхіднішими продуктами харчування.

«Пенсіонери повинні знати, що незалежно від того будуть працювати магазини чи ні, буде зв'язок чи ні, будуть їздити ліфти чи ні, люди матимуть хоча б мінімальний запас продуктів. Однак, не лише це важливо. Важлива увага, спілкування, добре слово. І сьогодні ми залюбки долучилися до організації цього свята, адже це можливість більше поспілкуватися, приділити увагу одне одному, почути добре слово», – каже він.

Під час свята пенсіонери декламували власні вірші, показували пародії на політиків, демонстрували свої досягнення у вивченні іноземних мов і влаштовували танцювальні номери. Усе свято було пронизане патріотичним настроєм, вдячністю військовим за захист та непохитною вірою літніх людей, що Новий 2023 рік стане роком Перемоги України!